رژیم لاغری یا عمل جراحی؟
- 1401/05/02
- اشتراک گذاری
یکی از موارد ی که در اکثر کسانی که تصمیم به لاغری می گیرند مشاهده می شود میل به کسب نتیجه در کمترین زمان است ( بعد از انتخاب راحت ترین روش ) نکته ای که در اغلب تبلیغات روشهای لاغری دیده می شود .
خیلی از افراد چاق عمری را به پرخوری گذرانیده اند و مثلا در طی ۱۰ سال ۲۰ کیلو چربی اضافه کرده اند حال یک دفعه و در عرض سه ماه می خواهند این چربی را از بین ببرند . بدون اینکه بدانند واقعا با این کار چه بلائی بر سر بدن خود می آورند. امروزه از بزرگترین معضلات زندگی ماشینی افزایش وزن و انواع بیماری های مربوط به چاقی است. نکته بدتر از آن این است که سعی کنیم به جای ورزش و رژیم های غذایی یا انتخاب سبک زندگی سالم به سراغ سریع ترین روش ها یعنی عمل لاغری برویم و خود را به تیغ جراحی بسپاریم. عمل های زیبایی و تناسب اندام مشکلات بسیار زیادی برای بدن فرد ایجاد می کنند. بسیاری از آنها پس از مدتی قابل بازگشت هستند و حتی بدتر از اول خواهند شد. بدن فرد به دلیل کمبود ویتامین ها به شدت دچار سوء تغذیه، افسردگی، رفلاکس معده و سوزش سر دل خواهد شد.
جز عمل لاغری مهمترین چیزی که در کاهش وزن به ما کمک میکند رژیم لاغری حاوی غذاهای کم کالری و سالم است. یک رژیم لاغری که بتواند در کاهش وزن موثر واقع شود باید شامل موارد زیر باشد:
* میوه و سبزیجات تازه
* پروتئین های خالص مانند مرغ و ماهی
* مصرف فیبر
* مصرف آب زیاد
* و …دکتر آنیتا کرکولاس، رئیس بخش های چاقی و جراحی عمومی در دانشگاه پزشکی پیتزبورگ می گوید: هنوز برای ما کاملا مشخص نیست که عوارض عمل کاهش وزن برای بیماران تا چه حد است و این شکافی بحرانی به حساب می آید. پس سال پس از عمل جراحی کاهش وزن بیشتر افراد وزنشان بازمی گردد و مشکل دیابتشان نیز در پی اضافه شدن وزن خود را دوباره نشان می دهد. در این تحقیق تنها این دو شاخص مد نظر قرار گرفتند و دیگر مواردی که این بیماران در پی این جراحی تجربه کرده اند مورد توجه نبوده است، این یعنی مشکلات و عوارض می تواند تنوع و شدت های مختلفی داشته. تحقیقات جدید نشان داده جراحی های کاهش وزن که باعث تغییر شدید در وزن و بهبود دیابت نوع ۲ در افراد می شود به مرور تاثیر خود را از دست می دهند و فرد وزن کاهش یافته را دوباره اضافه می کند و در پی این بازگشت وزن دیابت نیز دوباره سر جای خود باز می گردد. در واقع، اولین سالی که فرد عمل گاسترکتومی آستینی را انجام می دهد ۷۷ درصد از اضافه وزن بدن کم می شود، اما در طول ۵ سال وزن کاهش یافته باز می گردد. عمل جراحی برای کاهش وزن در طولانی مدت نمی تواند علاج این بیماری باشد. بعد از عمل فرد دچار اضافه وزن می شود و دلیل اصلی آن بزرگ شدن معده است، که به معنای خوردن بیشتر است. اشتها بازمی گردد و بیمار می تواند بیشتر بخورد و بیشتر هم می خورد. جراحی کاهش وزن نمی تواند رفتار فرد را نیز تغییر دهد، یعنی اگر فرد عادات خود را عوض نکند مطمئنا وزن از دست داده را دوباره باز خواهد گرداند. برای این تحقیق محققان اطلاعات ۴۵۰ عمل جراحی که از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۳ انجام شده بود را مورد بررسی قرار دادند. چند سال پس از جراحی بیشتر این افراد وزنی که در طول جراحی از آنها برداشته شده بود را دوباره اضافه کرده بودند. در طول عمل گاسترکتومی آستینی، جراحان بیشتر قسمت های معده را برمی دارند و از قسمت های باقی مانده معده یک لوله درست می کنند. این کاهش سایز معده مقدار غذایی را که فرد می تواند بخورد محدود می کند. حذف بیشتر قسمت های معده باعث تغییر در هورمون های روده، کاهش اشتها، و کاهش قند خون می شود. لیپوساکشن یک روش جراحی زیبایی است که با از بین بردن چربی های اضافه سبب تغییر شکل مناطق خاصی از بدن می شود. لیپوساکشن با استفاده از لوله کوچک (کانول) از جنس استیل انجام میشود. عوارض کبودی آسیب رساندن به اعصاب، رگهای خونی، عضلات، ریهها و … عوارض قلبی و ریوی تجمع مایع در زیر پوست عفونت نیاز به عمل جراحی مجدد ترمیمی تورم مداوم ناهمواری یاشلی پوست
- سریع ترین و موثرترین روش های درمان سرماخوردگی 1402/11/01
- یخ شما را لاغر می کند! 1402/10/02
- درمان سریع گلو درد + بهترین آنتی بیوتیک برای کاهش التهاب گلو 1403/02/18
- کاهش تهوع و درمان سریع حالت تهوع + ۱۰ قرص حالت تهوع کاربردی 1402/09/28
با افزودن دیدگاه خود ما را همراهی کرده و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید
افزودن دیدگاه